top of page

Amennyiben Önnel találkoztam valamelyik magánrendelésemen, ahol kiegészítő vizsgálatok lettek megrendelve (pl. labor, tenyésztés, röntgen, CT, MR, stb.), amely a felhőbe (EESZT) feltöltésre került és ennek eredményéről érdeklődik vagy éppen egy bizonyos tünet / kezelés követésére van szükség telefonos konzultáció keretében, akkor jó helyen jár!
Az alábbi szolgáltatások közül válassza ki az Önnek megfelelőt.

Blood Test

Laborértesítő

A korábbi rendelői vizsgálatával kapcsolatos kiegészítő laborvizsgálatok eredményét tudhatja meg. Legyen szó vérvételről, bakteriológiai mintavételről vagy bármilyen laborvizsgálatról, melynek eredménye elkészült és elérhető a felhőben (EESZT).*

*   Ha leletei, vizsgálati eredményei nem elérhetőek interneten, a felhőben (EESZT), akkor elküldheti azokat e-mailben vagy akár hagyományos postai úton is a "Kapcsolat" menüpontban megtalálható e-mail címre vagy levelezési címre.
Fontos, hogy a leleteknek a lefoglalt telefonos időpont előtt meg kell érkezniük!

Laborértesítő
Radiológiai vizsgálatok kiértékelése,visszajelzés
Marble Surface

Radiológiai vizsgálatok kiértékelése, visszajelzés
(Röntgen, CT, MR, PET)

Ha a magánrendelői vizsgálatok kiegészítéseként radiológiai vizsgálat (Röntgen / CT / MR / PET, stb) is készült, annak eredménye a felhőbe (EESZT) feltöltésre került* és érdeklődik annak eredményéről, esetleg kérdései vannak a leletével kapcsolatban, akkor ez az Önnek megfelelő telefonos konzultáció.

Pelvic X-Ray

FONTOS!
Gyakori probléma, hogy az adott radiológiai (Röntgen / CT / MR) szakrendelés NEM tölti fel az elkészült leletet a felhőbe (EESZT). Mind állami, mind magán szolgáltatónál.

Jelezze ezt aktívan a radiológiai rendelésen, KÉRJE LELETE FELTÖLTÉSÉT AZ EESZT rendszerébe!

Akár utólag is, telefonon.

*   Ha leletei, vizsgálati eredményei nem elérhetőek interneten, a felhőben (EESZT), akkor elküldheti azokat e-mailben vagy akár hagyományos postai úton is a "Kapcsolat" menüpontban megtalálható e-mail címre vagy levelezési címre.
Fontos, hogy a leleteknek a lefoglalt telefonos időpont előtt meg kell érkezniük!

Above the Clouds

Korábban felírt receptek megújítása

Daily Pills

Az urológiai rendelésen már korábban felírt, bevált, rendszeresen szedett, felhőben (EESZT) regisztrált gyógyszereit itt tudja megrendelni.

Amennyiben a gyógyszer felírását megelőzően kontroll vizsgálatra is szükség van a korábbi javaslat szerint, akkor foglaljon időpontot személyes, rendelői kontrollra és annak keretében fog megtörténni a recept felírása.

*   FIGYELEM! FONTOS! Kábító fájdalomcsillapítót, narkotikumot semmilyen esetben nem áll módunkban megújítani!
Ez kizárólag személyes rendelői megkeresés esetén, szakorvosi döntést követően lehetséges!

Receptek megújítása
Wave

Telefonos kontroll konzultáció

Amennyiben a rendelés alkalmával, a vizsgálat után telefonos kontroll konzultációt beszéltünk meg, akkor jó helyen jár.

Ez a telefonos konzultáció alkalmas bizonyos gyógyszeres kezelések hatásának felmérésére, tünetek, panaszok időbeni változásának követésére, egyéb - személyes jelenlétet közvetlenül nem igénylő - konzultációk lebonyolítására. 

 

Kimenetelétől függően az ilyen megbeszélés vezethet ismételt személyes kontroll vizsgálathoz a rendelőben, további kivizsgáláshoz vagy éppen megnyugtató eredményt adhat az adott kezelés és annak várt hatásával kapcsolatban.

Booking a Meeting
Telefonos kontroll
bottom of page